Magazine “Onderwijs in Beweging”

Beste ouders en leerlingen,

We zijn enthousiast om het allereerste “Onderwijs in Beweging” magazine met jullie te delen! Dit tijdschrift is tot stand gekomen door verschillende samenwerkingen en initiatieven van de scholen van SVO|PL en zit boordevol mooie verhalen, vernieuwende projecten en een voorproefje van hoe de toekomst van ons onderwijs eruit kan zien.

Dit tijdschrift is ontstaan als een reactie op de uitdagingen die de coronapandemie met zich meebracht. Het Nationaal Programma Onderwijs bood ons de kans om die uitdagingen aan te gaan en ons onderwijs te verbeteren. In dit tijdschrift laten we zien hoe we die kans hebben gegrepen.

In deze eerste editie krijg je een kijkje achter de schermen van een paar projecten. Niet alleen van je eigen school, maar ook de andere scholen van SVO|PL. 

Klik hier om het magazine online te lezen

 

Recente berichten

Onze school is gezond

Onze school is gezond

Onze school is gezond Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door...

Lees meer
Relaties en seksualiteit

Relaties en seksualiteit

Het is cruciaal dat alle leerlingen op school voorlichting krijgen over relaties en seksualiteit. Als school dragen we hier aan bij met aandacht voor de positieve kant: het leren en kunnen aangaan...

Lees meer