Vacatures MR

GEZOCHT: ouders/verzorgers voor de Medezeggenschapsraad van PPL!!
Ouders/verzorgers en personeelsleden hebben recht om mee te denken en beslissen over ontwikkelingen op school en daarom heeft iedere school een medezeggenschapsraad. De MR heeft instemming in zaken als het schoolplan, de schoolgids, financiën en mag ook adviezen geven. De medezeggenschapsraad bestaat uit een vertegenwoordiging van de ouders/verzorgers en van het personeel. De MR PPL vergadert ongeveer 5 keer per schooljaar in de vroege avonduren. Ouders/ verzorgers ontvangen een vergoeding voor hun aanwezigheid.
In verband met het verlaten van ouders, wiens kinderen van school gaan, zijn we nog op zoek naar ouders/verzorgers! Bent U betrokken en lijkt het u leuk en interessant om mee te denken en uw mening te geven over besluiten en of veranderingen rondom de school van uw zoon/dochter/pupil?
Neem dan contact op met de voorzitter van de MR: Sandra Gussen she.gussen@bcpl.nl 045-561 55 55  Of geef het door aan de coach van uw zoon/dochter/pupil, dan nemen wij contact met u op voor wat meer informatie.

 

Recente berichten

Vacatures PPL

Vacatures PPL

Is dit iets voor jou? Word jij onze nieuwe collega? Op dit moment hebben we de volgende vacatures: Klik erop voor meer info. Docent Groen - Zwangersschapsvervanging - Onderwijsassistent...

Lees meer
Stagemogelijkheden PPL

Stagemogelijkheden PPL

Zoals stage voor onze eigen leerlingen ontzettend belangrijk is, is het dat ook voor jou. Wil je graag stagelopen bij Beroepscollege locatie PPL? We zijn erg benieuwd naar jou en jouw motivatie. Wat...

Lees meer