Vacatures MR

GEZOCHT: ouders/verzorgers voor de Medezeggenschapsraad van PPL!!
Ouders/verzorgers en personeelsleden hebben recht om mee te denken en beslissen over ontwikkelingen op school en daarom heeft iedere school een medezeggenschapsraad. De MR heeft instemming in zaken als het schoolplan, de schoolgids, financiën en mag ook adviezen geven. De medezeggenschapsraad bestaat uit een vertegenwoordiging van de ouders/verzorgers en van het personeel. De MR PPL vergadert ongeveer 5 keer per schooljaar in de vroege avonduren. Ouders/ verzorgers ontvangen een vergoeding voor hun aanwezigheid.
In verband met het verlaten van ouders, wiens kinderen van school gaan, zijn we nog op zoek naar ouders/verzorgers! Bent U betrokken en lijkt het u leuk en interessant om mee te denken en uw mening te geven over besluiten en of veranderingen rondom de school van uw zoon/dochter/pupil?
Neem dan contact op met de voorzitter van de MR: Sandra Gussen she.gussen@bcpl.nl 045-561 55 55  Of geef het door aan de coach van uw zoon/dochter/pupil, dan nemen wij contact met u op voor wat meer informatie.

 

Recente berichten

Overzicht van nieuwsberichten 23-24:

Overzicht van nieuwsberichten 23-24:

Een overzicht van de items over dit schooljaar: Stichting Leergeld Vacatures MR GGD Zuid Limburg Telefoonbeleid per 1 januari Onze school is gezond Relaties en seksualiteit Magazine "Onderwijs in...

Lees meer